欢迎来到瑞文网!

四年级英语选择填空练习题及答案

时间:2018-10-05 16:57:03 试题 我要投稿

四年级英语选择填空练习题及答案

  ( )1.Excuse______,are you a nurse? A)I B)me C)my

四年级英语选择填空练习题及答案

  ( )2.A:______is that woman? B:She is my mother. A)what B)who C)why

  ( )3.Dont______the window. A)open B)look C)go

  ( )4.Whats the______with you? A)matter B)wrong C)that

  ( )5.This is my daughter.______is a student. A)He B)Her C)She

  ( )6.A:Are you a nurse? B:______ A)Yes,I am. B)Yes,it is. C)No,it is not.

  ( )7.I am______student. A)the B)a C)an

  ( )8.I go to______school from Monday to Friday. A)the B)a C)/

  ( )9.The bus is______the park. A)to B)for C)go to

  ( )10.I go to school______foot. A)by B)on c)use

  ( )11.A:Where is my pencil-box? A)Its over there. B)This is your pencil-box. C)Yes,it is.

  ( )12.This is ______mother. A)his B)he C)me

  ( )13.I like to play ______football. A)a B)the C)/

  ( )14.We often play together_____school. A)in B)at C)on

  ( )15.______do you go to school,by bike or by bus? A)What B)Why C)How

  ( )16.Is that your______? A)pencil B)rubbers C)books

  ( )17.What are______? A)it B)this C)those

  ( )18.I go to school by______every day. A)a bike B)bus C)foot

  ( )19.______some juice please. A)Have B)Has C)Eat

  ( )20.______you free now? A)Are B)Do C)Is

  1.B 2.B 3.A 4.A 5.C

  6.A 7.B 8.C 9.B 10.B

  11.A 12.A 13.C 14.B 15.C

  16.A 17.C 18.B 19.A 20.A

【四年级英语选择填空练习题及答案】相关文章:

1.小升初英语单项选择练习题及答案

2.英语完形填空练习试题及答案

3.初中英语完形填空自测练习题及答案解析

4.英语练习题及答案

5.英语练习题及答案

6.高考完型填空练习题及参考答案

7.翻译硕士单项选择练习题及答案

8.小升初英语练习题及答案解析:单项选择、补全对话