欢迎来到瑞文网!

八年级英语单元测试题

时间:2018-04-06 09:24:25 试题 我要投稿

八年级英语单元测试题

  一、语音知识

八年级英语单元测试题

  找出下列各组划线部分读音不同于其他三个的词,将其字母标号填入括号中,Could you help me, please? 单元测试。

  [ ]1. A. Monday B. bottle C. clock D. orange

  [ ]2. A. carry B. could C. certainly D. welcome

  [ ]3. A. heavy B. empty C. carry D. bye

  [ ]4. A. help B. welcome C. empty D. basket

  [ ]5. A. blue B. could C. too D. to

  二、词组英译

  将下列词组翻译成英语。

  6. 看一看 ______________________________

  7. 太重 ________________________________

  8. 一瓶桔子汁 __________________________

  9. 一个小盒子 __________________________

  10. 怎么样...? _______________________

  三、句型转换

  根据括号内的`要求,改写句子,每个空格内只填一个单词,使句子意思完整与正确。

  11. Han Meimei is on duty today. (对划线部分提问)

  ______ is on duty today?

  12. That box is empty. (改为一般疑问句)

  ______ ______ box empty?

  13. I can carry the box. (改为否定句)

  I ______ carry the box.

  14. We are all here today. (改为一般疑问句)

  ______ ______ all here today?

  15. Your new shirt is on your bed. (对划线部分提问)

  ______ ______ your new shirt?

  四、单项选择

  从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的正确答案。

  [ ]16. The box is too heavy. Let ______ help you.

  A. I B. me C. my D. mine

  [ ]17. What is the name ______ her cat?

  A. of B. on C. at D. to

  [ ]18. We are all ______ school today.

  A. of B. on C. at D. to

  [ ]19. Here ______ a full bottle of orange.

  A. are B. is C. am D. have

  [ ]20. This bottle is empty. It is not a full ______.

  A. bottles B. cup C. one D. glass

  [ ]21. Let me have ______ your new bike.

  A. a look B. look C. a look at D. look at

  [ ]22. This is ______.

  A. my bag B. a my bag

  C. mine bag D. the mine bag

  [ ]23. Lucy and Lily want ______ those things in the car.

  A. put B. putting C. to put D. puts

  [ ]24. Liu Ying ______ on duty today.

  A. am B. is C. are D. be

  [ ]25. —— Can you carry the box?

  —— ___________.

  A. Yes, I can B. Yes, I can't

  C. I can carry it D. I can't carry it

  五、补全对话

  在下列对话的空白处填入一个恰当的词、词组或句子,使对话完整,正确,英语试题《Could you help me, please? 单元测试》。

  Teacher: Good morning, class!

  Students: Good morning, teacher!

  Teacher: Please sit 26 . Who's on 27 today?

  Zhang Hua: I am.

  Teacher: Are we 28 here today?

  Zhang Hua: No.

  Teacher: Who isn't 29 school today?

  Zhang Hua: Li Ming.

  Teacher: Where is he?

  Zhang Hua: Sorry, I 30 know. I think he's at home.

  26. ______27. ______28. ______29. ______30. ______

  参 考 答 案

  一、1. A 2. C 3. D 4. D 5. B

  二、6. have a look 7. too heavy 8. a bottle of orange 9. a small box 10. What about ... ?

  三、11. Who 12. Is that 13. can't 14. Are we 15. Where is

  四、16. B 17. A 18. C 19. B 20. C 21. C 22. A 23. C 24. B 25. A

  五、26. down 27. duty 28. all 29. at 30. don't

【八年级英语单元测试题】相关文章:

1.英语单元测试题

2.英语单元考点测试题

3.八年级英语上册单元测试题

4.英语的单元测试题

5.英语单元测试题精选

6.英语单元测试题目

7.小学英语单元测试题集锦

8.英语单元测试题及答案