1、 - I’m sorry I didn’t make it to your party last night. -_________,I know you’re busy these days.
A. Of course
C.That’s all night
D.Don’t mention it
2、Experts think that ___________recently discovered painting maybe _____________ Picasso.
A. the; 不填
B. a; the
D. the; a
3、Bats are surprisingly long-lived creatures, some ___________a life span of around 20 years.
本题详解：本题的考点为独立主格结构，判断依据是逗号前后主语不同，前者是所有蝙蝠，而后者是某些蝙蝠(主语前后不一致又没有用连词引导的从句结构，这是少见的“独立主格”标志)。 题干主句意为“蝙蝠是一种长寿得令人吃惊的造物”，主谓宾成分俱全，可以确定后面的部分为修饰性的“补充说明型”独立主格，相当于一个并列句，通常放在句末，主动关系，形式为：逻辑主语+现在分词=some having。
4、One Friday, we were packing to leave for a weekend away ________my daughter heard cries for help.
5、I always wanted to do the job which I’d been trained ______.
1、 把下面短文划线部分翻译成中文。 I find young people exciting. They have an air of freedom, and they have not a dreary commitment to mean ambitions or love of comfort. They are not anxious social climbers, and they have no devotion to material things. All this seems to me to link them with life, and the origins of things. It’s as if they were, in some sense, cosmic beings in violent and lovely contrast with us suburban creatures. All that is in my mind when I meet a young person. He may be conceited, ill-mannered, presumptuous or fatuous, but I do not turn for protection to dreary clichés about respect for elders―as if mere age were a reason for respect. I accept that we are equals, and I will argue with him, as an equal, if I think he is wrong.
(一) Advertisers tend to think big and perhaps this is why they’re always coming in for criticism. Their critics seem to resent them because they have a flair for self-promotion and because they have so much money to throw around. “It’s iniquitous,” they say, “that this entirely unproductive industry (if we can call it that) should absorb millions of pounds each year. It only goes to show how much profit the big companies are making. Why don’t they stop advertising and reduce the price of their goods? After all, it’s the consumer who pays…” The poor old consumer! He’d have to pay a great deal more if advertising didn’t create mass markets for products. It is precisely because of the heavy advertising that consumer goods are so cheap. But we get the wrong idea if we think the only purpose of advertising is to sell goods. Another equally important function is to inform. A great deal of the knowledge we have about household goods derives largely from the advertisements we read. Advertisements introduce us to new products or remind us of the existence of ones we already know about. Supposing you wanted to buy a washing machine, it is more than likely you would obtain details regarding performance, price, etc. , from an advertisement. Lots of people pretend that they never read advertisements, but this claim may be seriously doubted. It is hardly possible not to read advertisements these days. And what fun they often are, too! Just think what a railway station or a newspaper would be like without advertisements. Would you enjoy gazing at a blank wall or reading railway byelaws while waiting for a train? Would you like to read only closely printed columns of news in your daily paper? A cheerful, witty advertisement makes such a difference to a drab wall or a newspaper full of the daily ration of calamities. We must not forget, either, that advertising makes a positive contribution to our pockets. Newspapers, commercial radio and television companies could not subsist without this source of revenue. The fact that we pay so little for our daily paper, or can enjoy so many broadcast programs is due entirely to the money spent by advertisers. Just think what a newspaper would cost if we had to pay its full price! Another thing we mustn’t forget is the “small ads.” which are in virtually every newspaper and magazine. What a tremendously useful service they perform for the community! Just about anything can be accomplished through these columns. For instance, you can find a job, buy or sell a house, announce a birth, marriage or death in what used to be called the ‘hatch, match and dispatch’ column but by far the most fascinating section is the personal or “agony” column. No other item in a newspaper provides such entertaining reading or offers such a deep insight into human nature. It’s thebest advertisement for advertising there is!
1、 What is the main idea of this passage?
B.The benefits of advertisement.
C.Advertisers perform a useful service to communities.
D.The costs of advertisement.
本题详解：主旨大义题。由文章先讨论了登广告人觉得广告需要被指责，但是，”It is precisely because of the heavy advertising that consumer goods are so cheap.”作者转折指出正是因为广告我们的货物才如此便宜，进一步转折，” But we get the wrong idea if we think the only purpose of advertising is to sell goods.”我们也忽视了广告具有的其他作用，即为社区服务，之后所有的文字都是描写广告是如何为社区服务的，所以选C。
2、The attitude of the author toward advertisers is_______.
3、Why do the critics criticize advertisers?
A.Because advertisers often brag.
B.Because critics think advertisement is a “waste of money”.
C.Because customers are encouraged to buy more than necessary.
D.Because customers pay more.
本题详解：细节题，由” Their critics seem to resent them because they have a flair for self-promotion and because they have so much money to throw around.”得出A。
4、Which of the following is NOT true?
A. Advertisement makes contribution to our pockets and we may know everything.
B.We can buy what we want.
C.Good quality products don’t need to be advertised.
D.Advertisement makes our life colorful.
5、The passage is_______.
(二) Police fired tear gas and arrested more than 5,000 passively resisting protestors Friday in an attempt to break up the largest antinuclear demonstration ever staged in the United States. More than 135,000 demonstrators confronted police on the construction site of a 1,000-megawatt nuclear power plant scheduled to provide power to most of southern New Hampshire. Organizers of the huge demonstration said, the protest was continuing despite the police actions. More demonstrators were arriving to keep up the pressure on state authorities to cancel the project. The demonstrator had charged that the project was unsafe in the densely populated area, would create thermal pollution in the bay, and had no acceptable means for disposing of its radioactive wasters. The demonstrations would go on until the jails and the courts were so overloaded that the state judicial system would collapse. Governor Stanforth Thumper insisted that there would be no reconsideration of the power project and no delay in its construction set for completion in three years. “This project will begin on time and the people of this state will begin to receive its benefits on schedule. Those who break the law in misguided attempts to sabotage the project will be dealt with according to the law,” he said. And police called in reinforcements from all over the state to handle the disturbances. The protests began before dawn Friday when several thousand demonstrators broke through police lines around the cordoned-off construction site. They carried placards that read “No Nukes is Good Nukes,” “Sunpower, Not Nuclear Power,” and “Stop Private Profits from Public Peril.” They defied police order to move from the area. Tear gas canisters fired by police failed to dislodge the protestors who had come prepared with their own gas masks or facecloths. Finally gas-masked and helmeted police charged into the crowd to drag off the demonstrators one by one. The protestors did not resist police, but refused to walk away under their own power. Those arrested would be charged with unlawful assembly, trespassing, and disturbing the peace.
1、What were the demonstrators protesting about?
B.Nuclear Power Station.
C.The project of nuclear power construction.
本题详解：细节题。由” More demonstrators were arriving to keep up the pressure on state authorities to cancel the project…wasters”得出。
2、Who had gas-masks?
B.A part of the protestors.
D. Both B and C.
本题详解：细节题。”Tear gas canisters fired by police failed to dislodge the protestors who had come prepared with their own gas masks or facecloths... one by one.”指出了a part of the protestors有gas-masks,而 policemen为了使用催泪瓦斯也应当有。所以选D。
3、 Which of the following was NOT mentioned as a reason for the demonstration?
D.Disposal of wastes.
本题详解：细节题。由” The demonstrator had charged that…its radioactive wasters.”和” They carried placards that read “No Nukes is Good Nukes,” “ Sunpower, Not Nuclear Power,” and “Stop Private Profits from Public Peril.”得出BCD都提到了，只有A没提到，所以选A.
4、With whom were the jails and courts overloaded?
A. With prisoners.
B.With arrested demonstrators.
C. With criminals.
D. With protestors.
本题详解：推理判断题。”Those arrested would be charged with unlawful assembly, trespassing, and disturbing the peace.”得出。
5、 What is the attitude of Governor Stanforth Thumper toward the power project and the demonstration?
本题详解：推理判断题。由 ” Governor Stanforth Thumper insisted that there would be no reconsideration of the power project and no delay …said.”得知政府的态度是固执的，选A。
1、以On Aging of the population 为题，写一篇长为120-150词的小作文。
参考答案：Aging of the population People in China are living longer and longer while new babies are insufficient to take place of them. As a result, china has become an aging society, with the population over 60 reaching 134 million, or more than 10 percent of the country’s 1.3 billion total. The aging of the population is putting more and more serious pressure on both society and family. National expenditure for the aging population is always on the increase. To make matters worse, a declining proportion of the working population is likely to hinder the economic development. As for the young couples, they are struggling harder and harder to support their old parents while raising their children at the same time. Among the following three ways to address, the first is to pay due attention to guaranteeing the basic living standards of the elderly and safeguarding their legitimate rights and interests. Secondly, the elderly should be given full chance to play an active role in our social life and make a contribution to the whole society. Last, but not least, we should persist in our efforts to develop the market which provides products for the elderly and stimulate the growth of our economy.
3、 英语与汉语不尽相同，英语是_______。就英语阅读过程而言，阅读首先是个体把文字符号转换为语音码的过程;其次，英语语音与字母或字母组合有着相对的对应关系 ，其语音操作由语义潜势;其三，语音是短时工作记忆的载体。
4、 Austin和Searle的学说是“任务型”教学研究一个十分重要的理论来源。 Searle认为，语言交际单位不是单词或句子等语言单位，而是_______。
5、 小学英语_______ 对新知识没有任何明确的计划和要求，它是一个将听、说、读、写、玩、表、唱等形式融为一体的英语课。
1、 Theory is ______ in the practice of language teaching. It reveals itself in the assumptions underlying practice, in the planning of a course of study, in the routines of the classroom, in the value judgements about language teaching, and in the decisions that the language teacher has to make day by day.
2、The ______ view of language sees language as a linguistic system made up of various subsystems: the sound system (phonology); the discrete units of meaning produced by sound combinations (morphology); and the system of combining units of meaning for communication (syntax).
3、____ learning emphasizes the task rather than the language in learning process.
4、 PPP stands for Presentation, Practice and _____. In PPP method classes or sequences, the teacher presents the context and situation for the language, and both explains and demonstrates the meaning and form of the new language. The students then practice making sentences before going on to another stage in which they talk or write more freely.
5、The _____ theory of language learning was initiated by the psychologist Skinner, who applied Watson and Raynor’s theory of conditioning to the way humans acquire languages