欢迎来到瑞文网!

英语谜语

时间:2018-05-03 17:30:08 谜语大全 我要投稿

英语谜语大全

  谜语具有疑惑性,谜语是一种文字游戏,下面就是小编整理的英语谜语大全,一起来看一下吧。

英语谜语大全

  篇一:英语谜语

  1.what is the longest word in the world?

  key:smile. 谜语解析:因为两个S隔了一里(mile)

  2. what letter is an animal? key --B(Bee)

  哪个字母是一个动物 答案:B

  3. What letter stands for  the ocean? key:C(sea)

  哪个字母坐落在海边?答案:C(sea)

  4. what letter is a question? key:Y

  哪个字母是一个问题? 英语谜语答案:Y(why)

  5. what letter is your eye? key:I

  哪个字母是你的眼睛? 答案:I(eye)

  6. what letter is a vegetable? key:P

  哪个字母是一种蔬菜  答案:P(pea)豌豆

  7. what stays hot even if put it in a fridge? key:pepper

  什么东西即使放到冰箱中也是热的? 答案:pepper(胡椒粉) 谜语解析:hot也有辣的意思

  8. what fruit is never found singly? key:pear

  什么水果永远都不会是单数? 答案:pear(梨) 谜语解析:pear和pair(一双)读音相同

  9. With which hand do you write? key:neither,i use a pen!

  你用哪只手写字呢? 谜语答案:都不用,我用笔

  10. what man cannot live in a house?

  什么人不能住在房子里?

  谜语答案:snowman(雪人)

  11. What never asks questions but gets a lot of answers?

  什么东西永远不问问题但是却能得到很多答案?

  谜语答案:dictionary (字典)

  12. What question can you never answer "Yes" to?

  什么问题你永远也不能回答"是"

  谜语答案:Are you dead?(你死了吗?)Are you asleep?(你睡着了吗)

  13. You have it.You read it.There're some pictures in it?

  你拥有它,你可以阅读它,它有些图片在里面,它是什么?

  谜语答案:book(书)

  14. A mouse has a large pocket. What is it?

  一种鼠有一个大袋子,它是什么?

  谜语答案:a kangaroo(袋鼠)

  15. It has a head ,but no neck.It has a body,but no warmth.NO feet,but can travel?

  它有头,但没有脖子,有身体,但不温暖,没有脚,却能旅行。  谜语答案:a car(汽车)

  16. What gets larger,the more you take away?

  什么东西你拿走越多,反而越大?

  谜语答案:Ahole.洞

  17. What goes on four legs in the morning,on two at noon,and on three in the evening?

  什么走路开始用四条腿,后来用两条腿,最后用三条腿?

  谜语答案:People.They crawled when they were babies and walked with two legs before they had to rely on a crutch in old age.

  是人,他们刚生下来的时候用四肢爬行,后来用双腿走路,老年时又不得不依靠拐杖走。

  18. What do we get if we cross a woodpecker with a homing pigeon?  把一只啄木鸟和一只识途的鸽子融合在一起,会得到什么?

  谜语答案:A bird that knocks on the door when delivering messages.  将得到一只送信时会敲门的鸟。

  19. Where does afternoon come before morning in the world?世界上哪个地方下午比早上先到?

  谜语答案:In the dictionary.在字典里。

  20. What do you know about the kings of France? 你对法国君主有什么了解?

  谜语答案:They are all dead. 他们都死了。

  21. what must you do before you return a book to the library?

  key:borrow the book from library

  把书换到图书馆之前你必须做什么? 谜语大全及答案:从图书馆借书

  22. how many sides does a circle have? key:Two,the inside and the outside

  一个圆有几个面?脑筋急转弯答案:两面,里面和外面

  23. what tree is always very sad? key:weeping willow

  什么书树总是很伤心?答案:垂柳.谜语解析:weeping willow的意思是垂柳,weeping是哭,willow是柳树24. what is full when it's used and empty when it's at rest? key:a shoe

  什么东西在使用它的时候是满的,在他休息的时候是空的。脑筋急转弯答案:鞋

  25. when can you get water with a net? key:when water is turned into ice  什么时候你可以用用网拿到水呢? 英语脑筋急转弯答案:当水变成冰的时候

  26. why are people tired on April Fool's Day? key:Because they have just had a long March.

  为什么在四月一日愚人节人们都很累?答案:因为他们刚度过了一个很长的三月(行军).march除了三月以外还有行军的意思。

  27. what's the poorest bank in the world? key:the river bank

  世界上最贫穷的银行是什么?答案:河岸。bank还有河岸的意思

  28. what is heavier in summer than in winter? key:Traffic to the beach  什么东西夏天比冬天重?答案:去海滩的车流 解释:heavy除了重的意思,还有交通量大的,繁忙的意思。

  29. what can pierce one's ears without a hole? key:Noise,voice

  什么东西能穿透一个人的耳朵而不留下一个洞?答案:噪音,声音。

  30. what's too much for two and just right for one? key:A secret

  什么东西对两个人来说太多,一个人刚刚好? 答案:秘密,因为两个知道就是不是秘密了。

  31. what tree letters turn a girl into a woman? key:age

  哪三个字母把一个女孩变成了妇女? 答案:年龄

  32. what has two legs but cann't walk? key:compass

  什么东西有两条腿却不能走路  答案:圆规

  33. what is pronounced like one letter,written with three letters,and belongs to all animals? key:eye

  什么东西读起来像是一个字母,写起来是三个字母,并且所有动画都有它呢? 答案:eye(眼睛)

  34. what bird lifts heavy things? key:crane

  什么鸟可以举起来很重的东西? 答案:crane(鹤,另外一个意思是举重机)

  35. what always goes up and never goes down? key:your age

  什么东西永远只升不降 答案:你的年龄

  36. what will you break once you say it? key:silence

  什么东西你说出来就打破了它? 答案:沉默

  37. why is the libray the highest building? key:it has the most stories?

  为什么图书馆是最高的建筑? 答案:因为它有所有的楼层 (story

  篇二:小学英语谜语大全及答案

  1. What is clean when it is black and dirty when it is white? 什么东西干净的时候是黑的,脏的时候却是白的呢? blackboard  黑板

  2. What has a round face and two thin hands, one hand short, one hand long?

  什么东西有个圆圆的脸,两只瘦瘦的手,一只手长,一只长短呢?

  a clock  闹钟

  3. What is big and bright during the day and we can’t see it at night?

  什么东西白天的时候有大又亮,晚上我们却看不见呢? the sun 太阳

  4. I am small. I can fly. I like singing in the sky. What am I? 我很小,我会飞,我喜欢在天空中唱歌。我是谁?

  a bird 鸟

  5. Which letter is a drink? 哪个字母读起来是一种饮料呢? T(tea) T-茶

  6.  Which letter is around an island? 哪个字母代表的东西能包围一座岛屿呢?

  C(sea) C-海洋

  7. Which letter is an animal?哪个字母读起来是一种动物? B(bee)B-蜜蜂

  8. Which letter is a kind of vegetable?哪个字母是一种蔬菜 P(pea)

  9. Which is the longest English word? Why?如个单词是世界上最长的单词?为什么 smiles(There’s a mile between the first and the last letter.)

  10. Which letter is a question?哪个字母是一个问题? Y(why)

  11. Which letter is a part of your face?哪个字母是你脸的一部分呢?

  I(eye)

  12.12. an elephant

  12. I am very big and heavy. I have a long nose and big ears. What am I ?我非常的大和重,我有长长的鼻子和大大的耳朵,我是谁?

  an elephant

  13.  I am the tallest animal in the world. What am I ?我是世界上最高的动物,我是谁

  a giraffe

  14. I live in the sea. I am the biggest animal in the sea. What am I ?我住在海里。我是海洋里最大的动物。我是谁?

  the whale

  15. What do you call your father’s father’s only son?你爸爸的爸爸的唯一的儿子叫什么是你的?

  father/daddy

  16. What is in the middle of the world?“world”的中心是什么?

  the letter “r”

  19. What is the smallest room in the world?世界上最小的房间是?

  mushroom

  20. Teachers write on me with chalk. I can’t talk. What am I ?老师用粉笔在我身上写字,我不能说话。我是谁?

  a blackboard

  21. You have it. You read it. There are some words and pictures on it. What is it?你拥有他,你可以读他。上面有图画和文字。他是什么

  a book

  22. Sometimes it looks like a boat. Sometimes it looks like a small white sun. What is it?有时候它看起来像条船,有时候它看起来像个小小的白色的太阳。它是什么?

  the moon

  23. You throw away the outside and cook the inside. Then you eat the outside and throw away the inside. What did you eat?

  有一种东西,你扔掉外面的,煮里面的',煮熟后你又吃外面的,扔掉里面的,你吃的是什么?chicken

  24. What goes around the world but stays in a corner? 什么东西跑遍全世界却呆在角落里?

  stamp

  25. Give me food, and I will live; give me water, and I will die. What am I?

  给我食物,我将活着,给我水,我将死,我是什么? fire

  26.What can run but never walks, has a mouth but never talks, has a head but never weeps, has a bed but never sleeps?

  什么能跑却不能走,有一张嘴却不会说,有一个头却不会哭泣,有一张床却不会睡?

  river

  27. I fly, but I have no wings. I cry, but I have no eyes. 我会飞却没有翅膀,我会哭却没有眼睛,我是什么

  篇三:英语谜语(汉语翻译及答案)

  1. What 5-letter word has 6 left when you take 2 letters away?

  哪个五个字母的单词当你去掉两个单词后还剩 6 个?

  key: sixth  答案:sixth,去掉后是six

  2. A big Indian and a little Indian are walking down the street, the little Indian is the son of the big Indian, but the big Indian is not the father of the little Indian, how is this possible?

  key:the big Indian is the mother of the little Indian

  3. What has four eyes but cannot see? 什么有四个眼睛,但是看不见?

  谜语答案:Mississippi 谜语解析:有 4 个i,但是因为是地名,所以看不见。

  4.Where did the egg floating down the Mississippi River come from?

  飘在密西西比河上的鸡蛋是从哪儿来的?

  答案:From a hen .  是母鸡生下来的。

  5. What's the beginning of eternity, the end of time and space; the beginning of end,

  and the end of every place?

  什么是永恒的开始,是时间的结束,是结局的开始,是每一个地方的结束?  key: The letter "e".答案:字母 e, 看这四个单词的结尾就明白了。

  6. What stays hot even if put it in a fridge? 什么东西即使放到冰箱中也是热的?  答案:pepper(胡椒粉)谜语解析:hot也有“辣”的意思

  7. What fruit is never found singly? key: pear 什么水果永远都不会是单数?  答案:pear(梨) 谜语解析:pear和pair(一双)读音相同

  8. With which hand do you write?  你用哪只手写字呢?

  key: neither, I use a pen! 答案:都不用,我用笔

  9. What man cannot live in a house? 什么人不能住在房子里?

  谜语答案:snowman(雪人)

  10. What never asks questions but gets a lot of answers?

  什么东西永远不问问题但是却能得到很多答案?

  谜语答案:dictionary (字典)

  11. What question can you never answer "Yes" to? 什么问题你永远也不能回答"是"

  谜语答案:Are you dead?(你死了吗?)Are you asleep? (你睡着了吗)

  12. What goes on four legs in the morning,on two at noon,and on three in the

  evening?

  什么走路开始用四条腿,后来用两条腿,最后用三条腿?

  谜语答案:People. They crawled when they were babies and walked with two legs before they had to rely on a crutch in old age.

  是人,他们刚生下来的时候用四肢爬行,后来用双腿走路,老年时又不得不依靠拐杖走。

  14. What do we get if we cross a woodpecker with a homing pigeon?

  把一只啄木鸟和一只识途的鸽子融合在一起,会得到什么?

  答案:A bird that knocks on the door when delivering messages.

  将得到一只送信时会敲门的鸟。

  15. Where does afternoon come before morning in the world?

  世界上哪个地方下午比早上先到?

  答案:In the dictionary. 在字典里。

  16. What do you know about the kings of France? 你对法国君主有什么了解? 答案:They are all dead. 他们都死了。

  17. What must you do before you return a book to the library?

  把书换到图书馆之前你必须做什么?

  key: borrow the book from library.答案:从图书馆借书

  18. How many sides does a circle have?一个圆有几个面?

  key: Two,the inside and the outside  答案:两面,里面和外面

  19. What tree is always very sad? 什么树总是很伤心?

  key: weeping willow 答案:垂柳.

  谜语解析: weeping willow的意思是垂柳, weeping是哭, willow是柳树

  20. When can you get water with a net? 什么时候你可以用网拿到水呢?

  key: when water is turned into ice 答案:当水变成冰的时候

  21. Why are people tired on April Fool's Day? 为什么在愚人节人们都很累?

  key: Because they have just had a long March.

  答案:因为他们刚过了长长的三月。March 三月;行军.

  22. What's the poorest bank in the world? 世界上最贫穷的银行是什么?

  key: the river bank答案:河岸。bank还有河岸的意思

  23. What is heavier in summer than in winter? 什么东西夏天比冬天重? key:Traffic to the beach

  答案:去海滩的车流 解释:heavy除了重的意思,还有“交通量大的,繁忙的”意思。

  24. What bird lifts heavy things? 什么鸟可以举起来很重的东西?

  key: crane答案:crane(鹤,另外一个意思是举重机)

  26. What is yours but is used by others more than by yourself?

  什么东西是你的但是别人却用的比你多?

  key: your name 答案:你的名字

  27. What always goes up and never goes down? 什么东西永远只升不降  key: your age 答案:你的年龄

  28. What will you break once you say it?什么东西你说出来就打破了它?  key: silence 答案:沉默

  29. Why is the library the highest building?  为什么图书馆是最高的建筑? key: it has the most stories?

  答案:因为它有最多的楼层 (story有两层意思,一个是故 事,一个是楼层)

  30. What do every couple have in common? 每一对夫妻都有的共同点是什么?  key: they're married on the same day 答案: 他们都在同一天结婚

  31. What word is pronounced wrong, even by the best of scholars?

  哪个单词即使是最好的学者来念都念错?

  key: wrong答案:wrong(错)

  32. What animal is taller sitting down than standing up? 什么动物坐着比站着高?  key: A dog答案:狗

  33.Which can move faster, heat or cold? 冷和热谁跑得快?

  key: Heat, because you can catch cold.热跑得快,因为你追得上冷。 cold n.冷;感冒 catch cold追上冷;患感冒

  34. What can you catch but cannot throw?  什么东西你能抓住但是不能扔掉?  key :a cold  答案:感冒(catch a cold),英文中感冒为catch a cold

  35. What is full when it's used and empty when it's at rest?

  什么东西在使用它的时候是满的,在他休息的时候是空的。

  key:a shoe答案:鞋

  36. What has a tongue but cannot talk? 什么东西有舌头但是却不会说话?

  key: a shoe答案:鞋

  37. What has teeth but cannot eat? 什么东西有牙齿却不能吃东西?

  key:corn答案:玉米

  38. What goes through a door but never comes in or goes out?

  什么东西穿过门,但是从来也没有进去或者出来?

  key: keyhole  答案:锁眼

  39. What weather do mice and rats fear? (老鼠害怕什么天气?)

  答案:When it's raining cats and dogs.  (下大雨。rain cats and dogs 下大雨 )

  40. When do dogs refuse to follow their masters? 狗什么时候不愿跟随主人?

  答案:When their masters go to the flea market.(主人去跳蚤市场时。Flea 跳蚤 flea market 旧货市场

  41. 4个手指是four,那么4个弯的手指是什么?

  答案:wonderful 谜语解析:弯的four

  42. 汽车会飞(猜一种饮料) 答案:咖啡 谜语解析(car 飞)

  43. If you were to throw a white stone into the Red Sea, what would it become?

  如果你扔了个白色石头到红海里,会变成什么?

  答案:It remains a white stone.(他仍然是个白色石头)

  44.If you throw a stone into the Red Sea,what will it become?

  假如你把一块石头扔进红海,它会变得怎么样?

  答案:Wet.会变湿。

【英语谜语大全】相关文章:

1.英语简单谜语大全

2.动物英语谜语大全

3.经典英语谜语大全

4.关于英语谜语大全

5.英语谜语及答案大全

6.英语谜语大全和答案

7.有趣的英语谜语大全

8.英语谜语大全及谜底