欢迎来到原中小学教育资源网!

高一英语同步练习题及答案

时间:2018-11-02 17:36:58 试题 我要投稿

高一英语同步练习题及答案


  Unit22 A world of fun

高一英语同步练习题及答案

  · 同步练习 ·

  1.That music sounds _________.

  A.beautiful B.beautifully C.beauty D.to be beautiful

  2、Most of us are against the plan; only a _________ is for it.

  A.majority B.minority C.most D.little

  3.“Can't you read?”Mary said _________ to the notice.

  A.angrily pointing B.and point angrily

  C.angrily pointed D.and angrily pointing

  4.European football is played in 80 countries, _________ it most popular sports in the world.

  A.making B.makes C.made D.to make

  5.They took the shuttle _________ the school.

  A.by B.on C.of D.to

  6.—We were _________ at the _________ decision.

  A.surprised; surprised B.surprising; surprising

  C.surprised; surprising D.surprising; surprised

  7.His mother _________ his success in the newspaper.

  A.learnt B.heard C.learnt about D.learnt from

  8.Now he made holes in the wall, and placed his guns in them, _________outwards.

  A.pointed B.to point C.pointing D.having pointed

  9._________ twice, he didn't want to try again.

  A.Failing B.Having failed C.Failed D.To fail

  10.She set out soon after dark _________ home an hour later.

  A.arrived B.to arrive C.heaving arrived D.and arrived

  11.She stayed in bed for one month. Now she is working harder to _________his lost time.

  A.make up for B.keep up with C.catch up with D.make use of

  12.—I wish you wouldn't have your radio so loud.

  — _________. Were you trying to sleep?

  A.You are right B.I forget it C.Excuse me D.I'm sorry to hear it

  13.—Have you seen _________ umbrella? I left it here this morning.

  —Is it _________ red one? I think I saw it somewhere.

  A.a; the B.the; the C.the; a D.an; a

  14.Chinese is written in characters, _________ seems rather difficult to many foreigners.

  A.which B.what C.there D.that

  15.Except for a few apples left on the tree, the deer had eaten _________ in our garden.

  A.anything B.something C.nothing D.everything

  参考答案

  1. A 2. B 3. A 4. A 5. D 6. C 7. C 8. C 9.B 10. D

  11. A 12.C 13. D 14. A 15. D

  提示:

  1.sound是连系动词,后面应该接adj.而不是adv.

  2.大部分人反对,则表明只有小部分人同意。be against…反对孙 be for…赞同

  3.Mary said angrily pointing to…=Mary said angrily and pointed to…

  “pointing to …”作伴随状语。

  4.making it …=which makes it …which 指代前半句

  翻译:有80个国家在踢欧式足球,这使得它成为世界上最流行的运动。

  6.surprised adj. 修饰人;surprising adj.修饰事物。

  7.learn学到; learn about 得知,获悉

  8.pointing outwards=and pointed outwards

  9.-ing分词短语作状语,因为分词短语的动作先于后面句子的谓语动作故用完成式。

  11.make up for 补偿,B指“跟上”,C指“赶上”,D指“利用”。

  13.umbrella 是元音开头,所以用an. red 以辅音[r]开头,用a.

  14.which 指代整个主句所表达的这件事。

  小编就和大家就分享到这,祝愿各位愉快!

【高一英语同步练习题及答案】相关文章:

1.高一英语同步练习题及答案解析

2.高一英语同步练习题:下册Unit14练习题及答案

3.高一英语同步练习题:下册Unit15练习题(含答案)

4.同步练习题精选与答案

5.《雪》同步练习题及答案

6.生命同步练习题记答案

7.《包拯》同步练习题及答案

8.初中力学同步练习题及答案