欢迎来到原中小学教育资源网!

七年级英语期末考试试卷试题

试题 时间:2018-01-08 我要投稿

七年级英语期末考试试卷试题

  临近期末考试,各学科老师都会烦恼着如何出期末考试试卷,那么,下面是小编给大家整理收集的七年级英语期末考试试卷试题,供大家阅读参考。

七年级英语期末考试试卷试题

  七年级英语期末考试试卷试题1

  一. 读一读,猜一猜:根据首字母提示完成单词(5分)。

  1. June can play basketball. He wants to j__________ the basketball club.

  2. F____________ is the second month of a year.

  3. Jack Chen is Mike’s f_____________ movie star. Mike likes his movies best.

  4. The runners are very strong. Because they eat a lot of h__________ food.

  5. We want to play tennis after school. But we don’t have tennis r____________.

  二. 看一看,做一做:单项选择(15分)。

  (     )1.  Look at these ___________. Victor has ____________ aunt and two uncles.

  A. photos, a   B. photos, an     C. photos, the

  (     )2.  Can you _____________ jiaozi __________ English?

  A. say,  with     B. speak, in          C. say, in

  (     )3.  Where __________ she ___________ from?

  A. does, come   B. is , come    C. does, comes

  (     )4.  How ____________ did you pay?

  A. much yuan    B. many yuan       C. much yuans

  (     )5.  Her mam is ___________. She ____________ a car now.

  A. a driver, drive B. driver, drives C. a driver, is driving

  (     )6.  Do you want __________ with me?

  A. go shopping   B. to go shop   C. to go shopping

  (     )7.  ---___________?    ---Yes, please.

  A. How are you      B. Can I help you   C. What can you do for me

  (     )8.  Miss White is a good teacher.  She usually _________.

  A. helps me to English    B. help me learn English  C. helps me with my English.

  (     )9.  Maria likes documentaries _______ cartoon, ______ she doesn’t like thrillers.

  A. and , and     B. and, but    C. but, but

  (     )10. Do you need shoes______ sports? We have lots of shoes ________ very good prices.

  A. for, at    B. for, with    C. at, with

  (     )11. Katrina often has French _______, tomatoes, chicken__________ dinner.

  A. fry, for      B. fries, for      C. frys, at

  (     )12. Let’s ____________ volleyball. That _________ good.

  A. playing, is      B. play, sounds   C. play, is sound

  (     )13.  Peter often _________ my textbook ________ home.

  A. takes, to       B. brings,        C. takes,

  (     )14.  The man is David Johnson. Johnson is his ____ name and David is his ______ name.

  A. family, first     B. first, family    C. first, last

  (     )15. Does Lili like documentaries?__________________.

  A. Yes, she doesn’t.   B. No, she does.   C. Yes, she does.

  三 读一读,对一对:对号入座(10分)。

  (    )1.  Where is her pen pal from?                    A.  At 4.P.m.

  (    )2.  May I have a look at your ticket?                B.  She’s swimming.

  (    )3.  When is your birthday?                       C. No, I don’t. It’s hard for me.

  (    )4.  What’s his phone number?                     D. Zhou Runfa

  (    )5.  What color is your box?                       E. It’s 243-0876.

  (    )6.  Who’s your favorite film star?                  F. Sure. Here it is.

  (    )7.  Can you play the piano?                      G. No, I can’t.

  (    )8.  Do you like playing chess?                    H. He’s from the UK.

  (    )9.  What time does it close on Sunday?             I. It’s blue and yellow.

  (    )10.  What is liming doing in the river?               J. December 4th

  四. 看一看,找一找:改错题,下列句中均有一处错误,找出来并改正在横线上(5分)。

  1. Her’s favorite sport is tennis.                              _____________

  2. Miss Tian singing a new song.                             _____________

  3. My father usually go to work at 7:30.                        _____________

  4. Are this your brother, John?                               _____________

  5. Math is me favorite subject.                               _____________

  五. 读一读,排一排:给以下句子编号,组成一段意义完整的对话(5分)。

  (    )Why do you like P.E.?

  (  1  ) What’s your favorite subject?

  (     ) How many P.E. classes do you have in a week?

  (     ) Do you like him?

  (     ) My favorite subject is P.E.

  (     ) It’s exciting and relaxing.

  (     ) I have two in a week.

  (     ) Who’s your P.E. Teacher?

  (     ) Mr. Li is.

  (     ) Yes, he’s friendly, but he’s very strict.

  六. 完形填空。(10分)

  I ____(1) Li Lei. This ______(2) a ruler. ______(3) is ______(4) ruler. I spell _______(5), R-U-L-E-R. That is _______ (6) eraser. It’s _______(7). I _______(8) spell it. _____(9) do you spell it, Do you know? _______(10), I don’t know.

  (    )1. A. is      B. am      C. are      D. do

  (    )2. A. is      B. am      C. are      D. do

  (    )3. A. This    B. That     C. It       D. One

  (    )4. A. your    B. his      C. her      D. my

  (    )5. A. it      B. one      C. her      D. me

  (    )6. A. your   B. my       C. an      D. a

  (    )7. A. your   B. my       C. his      D. her

  (    )8. A. do     B. don’t     C. isn’t     D. am not

  (    )9. A. How   B. What     C. What’s   D. How are

  (    )10. A. OK   B. Not      C. Thank you  D. Sorry

  七. 读一读,填一填:阅读理解(32分)。

  (A)

  (a)阅读对话,然后根据对话的内容从供选择的答案中选出问题的最佳答案。(4分)

  A: Hello!

  B: Hi, is that Paul? This is Nick, your new classmate.

  A: Hi, Nick! Where are you?

  B: At home. There’s a new movie at the Capital Cinema. Do you Know?

  A: Yes, I do. Do you like going to movies?

  B: Yes, very much. I usually go to movies with my parents on Sunday.

  A: What kind of movies do you like?

  B: Action movies. How about you?

  A: I don’t often go to movies. I like watching TV or VCD at home.

  B: That’s different from seeing the movie at the cinema. Let’s go to the movie this evening, OK?

  A: Sorry, I’m going to a concert with my mam this evening. What about tomorrow afternoon?

  B: OK. See you after lunch tomorrow.

  A: Bye-bye.

  (     )1. Who is B?

  A. Nick, Paul’s new classmate.  B. Paul, Nick’s new classmate.

  (     )2. What does Paul like?

  A. Going to movies.   B. Watching TV or VCD at home

  (     )3. Paul and Nick are going to ________.

  A. the new movie this evening  B. a concert this evening

  C. the new movie tomorrow    D. have lunch at the cinema

  (     )4. Where are they talking about the movies?

  A. At Nick’s home.  B. At Paul’s home. C. At the cinema.    D. On the phone.

  (b). 阅读下面的短文并完成ID卡。(6分)

  Nick is my pen pal. He is 12 years old. He is from Canada. He lives in Ottawa. He speaks English and French. His favorite subject is science. He likes Chinese, too. And he says he can speak a little Chinese, but he can’t write in Chinese.

  Nick likes sports, too. He likes swimming best. He goes swimming on weekends with his father. He says he can swim very well. He doesn’t like Physics. He thinks it too difficult.

  Nick has a big family. There are eight people in his family, his grandpa, grandma, father, mam and his brothers and sisters. He has two brothers and two sisters. They are Bob, Tim, Jane and Susan. They are happy!

  Name: ________________

  Age: ______   From: ______________________

  Language(s): _______________________

  Favorite subject(s): ____________________

  Favorite sport(s): _________________________

  (B)

  bobo 正在向大家介绍他家的新客厅,你能根据他的介绍,把所给物品的图片放在适当的位置上吗?(把物品下方的字母写在图中相应的位置里)(6分)

  (C)

  阅读Emily给好朋友Joy的一封信。根据信的内容,从7~10小题所给的三个选项中,选择正确答案。(4分)

  (  )7. What is Emily talking about in her letter?

  A. Joy’s birthday party.  B. Emily’s birthday party.

  C. Uncle Paolo’s birthday party?

  (  )8. Where are they going to have the party?

  A. In Central Park.  B. Near History Museum.  C. At Uncle Paolo’s restaurant.

  (  )9. What can they do from 6 : 30 to 7 : 45? They can ________.

  A. go to a concert  B. eat and talk   C. go to the museum

  (  )10. What time does the party start?  It starts at about ________.

  A. 6 : 30   B. 7 : 45  C. 8 : 00

  (D)

  Xiao Ming 想要参加学校社团组织。他向学生会主席Nancy写了一封自荐信。请你根据他所介绍的情况,完成第11~13小题,把14小题回答完整。(每小题1分,共4分)

  Dear Nancy,

  My name is Xiao Ming. I want to be in a club in our school. I’m not famous now. But maybe I can be famous someday!I can’t sing or dance or act in movies, but I can do many other things. I can play three instruments: the guitar, the violin and the drums. I think I can be in the music club. Maybe I can be a famous musician. I like to read story books and I can write stories. Maybe I can be a famous writer. I like sports, too, but I don’t think I can be a famous and successful sports man. Can I join you?

  Love

  Xiao Ming

  (  )11. What’s the word “instruments” in Chinese?  It’s ________.

  A. 乐谱    B. 乐器   C. 乐章

  (  )12. What can’t Xiao Ming do?  He can’t ________.

  A. write stories  B. play the violin  C. act in movies

  (  )13. Xiao Ming thinks he can be a famous ________ or a famous writer.

  A. musician   B. actor     C. sports man

  (    ) 14. --What clubs do you think Xiao Ming can join?

  --He can join a ___________ club, a ___________ club or a ___________ club.

  (E)

  读一读我和伙伴们本周末的计划,从15~18每小题所给选项中,选出最佳答案。

  (每小题2分,共8分)

  I’m going to see a movie with my friends this weekend. We love seeing movies, but e all like different kinds. I like to see thrillers and science fictions, my friend Sam loves action movies and comedies and my best friend, Lee, loves a good romance. Because we like different kinds of movies, it can be difficult to choose(选择)one to see. So we usually take turns(轮流)to choose the movie. It’s my turn to choose this weekend, so we’re going to see Harry Potter II, a new movie. It’s number one at the box office, and everyone is saying what a great movie it is. I can’t wait!

  (  )15. How many kinds of movies does the writer talk about in the story?

  A. Six.    B. Five.    C. Four.

  (  )16. Harry Potter II is ________  movie right now.

  A. a boring   B. a popular   C. an action

  (  )17. How do the writer and his friends choose which movie to see?

  A. They like different kinds of movies.

  B. They let Lee choose which movie to see.

  C. They take turns to choose a movie to see.

  (  )18. What is the main idea(中心意思)of the story?

  A. Choosing which movie to see can be difficult.

  B. It’s a good thing to see movies with friends.

  C. Everyone likes the new movie Harry Potter II.

  八.书面表达(18分)。

  1. 你(Steven)的蓝色背包在操场上丢失,里面有书及各种文具,写一份寻物启事,你的电话:82345066  (9分)

  _________________________________________________________________________________ _____________________________________________________

  2. 你想加入京剧社,根据以下表格编一段你与京剧社工作人员的对话 (9分)

  First name: Mark

  Last name: Smith

  Age: 13

  Telephone number: 6621-4810

  E-mail address: MARKSMITH@HOTMAIL.COM

  What can you do? Sing, dance, Chinese Kung Fu

  Why do you want to join the club? To learn a lot about Chinese history;

  interesting

  Clerk: Hi, can I help you?

  Mark: Yes, please. ________________________________________________

  __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  答案

  一. 1. join  2. February  3. favorite  4. healthy  5. racket

  二I. 1.B 2.C 3.A 4.A 5.C 6.C 7.B 8.C 9.B 10.A 11.B 12.B 13.C 14.A 15.C

  三. 1.H 2.F 3.J 4.E 5.I 6.D 7.G 8.C 9.A 10.B

  四. 1.Her’s改为Her 2.singing 改为is singing 3.go改为 goes 4.Are改为 Is 5.me改为 my

  五. 3-1-5-9-2-4-6-7-8-10

  六. 1―5  BACDA   6―10 CCBAD

  七. (a) 1.A 2.B 3.C 4.D

  (b) Name: Nick  Age:12  From: Canada  Language: English and French Favorite subject: Science     Favorite sport: swimming

  七年级英语期末考试试卷试题2

  I.单项选择(每题1分,共15分)

  (    )1.This is ____useful book. I want to buy it.

  A. an          B. a        C. the         D.

  (    )2. --Is that a blue pen?    ---_____, it is a yellow pen.

  A. Yes, it is                   B. Yes, that is

  C. No, it isn’t                 D. No, that isn’t

  (    )3.Lili’s birthday party is _____ January 1 st.

  A. in           B. on         C. at          D. to

  (    )4.There are _____ months in a year. The ____month is September.

  A, twelfth; ninth               B. twelve; ninth

  C. twelve; nineth               D. twelfth ;nineth

  (    )5.---Can I have some_____?   ---Sure, here it is.

  A. bananas    B. apples        C. chicken    D. pears

  (    )6. The man’s name is Mr Green. Green is his _____name .

  A. first        B. one         C. second     D. last

  (    )7.---What’s your favorite _____? -----Blue.

  A. subject     B. class         C. color       D. science

  (    )8.---_____ do you like history?

  ----Because I think it’s interesting and fun.

  A. Who        B. Where       C. Why      D. What

  (    )9.---Let’s _____ basketball.   ---That’s a good idea(主意)!

  A. play       B. plays        C .to  play   D. playing

  (    )10.---What’s that?    ---It’s a cup.

  ---______.  ---C-U-P.

  A. Spell it, please              B. Say it, please

  C. Please                     D. Please say

  (    )11.I’m fine, but my sister _____.

  A. doesn’t     B. isn’t        C. is           D. not

  (    )12.---Here _____ two balls for you.   --- Thank you!

  A. is          B. are         C. am         D. be

  (    )13.---Is that her pencil? ---Yes, it is.   _____is red.

  A. Her       B. Mine        C. Your       D. My

  (    )14.Linda eats fruit every day because she wants _____healthy.

  A. being      B. be           C. to be       D. is

  (    )15.---______, where is the post office(邮局)?

  --- Sorry, I’m new here. You can ask that policeman(警察).

  A. Sorry      B. Excuse me    C. Hi         D. Thank you

  得分 评卷人

  II. 补全对话。(共15分)

  A. how old is he?

  B. No, it isn’t.

  C. Who’s Bob?

  D. Is Bob your English teacher ‘s son?

  E. What’s his favorite sport?

  F. When is his birthday?

  G. Yes, he does.

  A).根据对话内容,从方框中选出最佳选项填入空白处。有两项是多余选项。(每小题1分,共5分)

  Paul: Hi ,liming. Is this your schoolbag?

  liming:16.____________It’s Bob’s.

  Paul: Bob’s? 17.______________

  liming: He is my English teacher’s son.

  Paul: Oh, 18.______________

  liming: He is twelve. His birthday is in March.

  Paul:19._______________

  liming: He likes playing soccer very much.

  Paul: Does he like to play soccer with us?

  liming:20.___________. Let’s play it now.

  B).在下面对话的空白处填入适当的话语,使对话完整。(每小题2分,共10分)

  A:  21._____________________________________?

  B:  Yes, please. I need a sweater for my son.

  A:  22._____________________________________?

  B:  Green.

  A:  How about this one? It’s very nice.

  B:  23.______________________________________?

  A:  It’s only eighteen dollars.

  B:  OK, 24.__________________________________.  Here is the money(钱).

  A:  Thank you .

  B:  25._______________________ _______________.

  得分 评卷人

  III.完形填空。(每小题1分,共20分)

  A).  根据短文内容选择正确答案填在括号里,使短文意思完整正确。(每小题1分,共10分)

  Tom has a cousin, he likes to collect(收集)sports things. He  26 many sports things. He likes basketball very much,   27 he doesn’t play basketball. He only likes to  28 basketball games 29  TV. And he likes basketball shoes very much. He has four  30 basketball shoes. And he always wears(穿) 31  . He has ten ping-pong balls and two ping-pang bats in his box. He has many photos of  32  stars. He  33 heir names, too.

  How  34  your brother?  35  he like any things?

  (    ) 26.A.is        B.have        C.has        D.am

  (    ) 27.A.and      B.so          C.but        D.because

  (    ) 28.A.look     B.watch      C.see       D.be

  (    ) 29.A.in         B.on         C.at       D.under

  (    ) 30.A.pairs     B.pair of      C.pair       D.pairs of

  (    ) 31.A.shoe     B.it          C.them       D.pairs

  (    ) 32.A.sport     B.sports      C.runing   D.run

  (    ) 33.A.buy      B.buys      C.know       D.knows

  (    ) 34.A.about    B.for          C.on       D.much

  (    ) 35.A.Does     B.Do          C.Is       D.Can

  B).  根据短文内容,用方框中所给词的适当形式完成短文,写在下面横线上,每个词只能用一次。(每小题1分,共10分)

  English , student, music, year, she, with, think, good, also ,make

  Ma Ling’s aunt is a musician in a school. She likes to36.______friends. Her friend, Linda is thirty 37.______old. She is a 38. _____ too. She is great fun. All of the 39.______like 40.____very much. They often call her “Miss Fun”.  Miss Fun is in China 41. _____her family now. She speaks English very 42. _____, so she teaches students 43.______.She 44._____likes playing volleyball. After school she often goes to play volleyball with Ma Ling’s aunt. She likes listening to music because she 45.______it can make(使)her happy.

  36.___________37.___________38.____________39.___________40.____________

  41.___________42.___________43.____________44.___________ 45.____________

  得分 评卷人

  IV. 阅读理解.(共25分)

  A)阅读短文,选择正确答案.(每小题1分,共15分)

  Passage1

  John and bobo are good friends. They love different foods and different sports.

  Name: John White

  Breakfast: An egg and some bread

  In the morning: An apple

  Lunch: Rice and vegetable salad

  In the afternoon: Some milk

  Dinner: Fruit porridge

  Likes: Playing soccer and ping-pong

  Name: bobo Green

  Breakfast: A chicken hamburger and apple juice

  In the morning: Some bread

  Lunch: Rice and chicken

  In the afternoon: Ice-cream

  Dinner: Chicken salad

  Likes: Watching TV and playing computer games

  (     )46.What does John have for breakfast?

  A.Some bread      B.A hamburger     C.Some chicken    D. fruit

  (     )47.When does bobo have ice-cream?

  A.At breakfast      B.In the morning

  C.In the afternoon  D.  After dinner

  (     ) 48.What sport does John like?

  A.Tennis            B.Soccer         C.Basketball       D. Volleyball

  (     )49.Who has rice for lunch?

  A.John             B.No one         C.John and bobo     D. bobo

  (     )50.What do we know about bobo?

  A.He likes chicken.                      B.He loves sports.

  C.He likes playing ping-pong.             D. He likes orange juice

  Passage2

  Green Trees Gym(体育馆)

  Swimming       Mon. ~ Sun.     8:00 a.m. ~ 8:00 p.m.

  Basketball       Sat. ~ Sun.      8:00 a.m. ~ 6:00 p.m.

  Volleyball        Mon. ~ Sat.    10:00 a.m. ~ 6:00 p.m.

  Aerobics(健身操)  Mon. ~ Sun.    6:00 a.m. ~ 9:00 p.m.

  Tel: 6227225

  E-mail: greentrees@yahoo.com

  Red Apples Gym

  Swimming         Mon. ~ Fri.      6:00 a.m. ~ 6:00 p.m.

  Basketball         Mon. ~ Sun.     8:00 a.m. ~ 6:00 p.m.

  Volleyball         Mon. ~ Sun.     8:00 a.m. ~ 6:00 p.m.

  Aerobics          Mon. ~ Sun.     8:00 a.m. ~ 9:00 p.m.

  Tel: 6589417

  Welcome You!

  (   ) 51. I want to go swimming on Sunday. Where can I go?

  A. Green Trees Gym.

  B. Red Apples Gym.

  C. Both Green Trees Gym and Red Apples Gym.

  D. You can’t go swimming on Sunday.

  (   ) 52. I want to play basketball on Monday morning. Where can I go?

  A. Green Trees Gym.

  B. Red Apples Gym.

  C. Both Green Trees Gym and Red Apples Gym.

  D. Green Apples Gym.

  (   ) 53. Can I play volleyball at 9:00p.m. at Green Trees Gym?

  A. Yes, you can             B. No, you can’t

  C. Yes, you do              D. No, you don’t

  (   ) 54. I do aerobics at 7:00 a.m. on Monday. So you can call me _____.

  A. At 6589417              B. At 6227225

  C. At 6222725              D. At 6589147

  (  ) 55. Which gym accepts (接受) mail from computer?

  A. Green Apples Gym.       B. Red Apples Gym.

  C. Green Trees Gym.        D. Red Trees Gym.

  Passage3

  Hello, everyone. My name is Lili, I’m from America. Now I’m a student of Beijing University. I can be a tutor(家教) for your kids, I study music ,and I ‘m good at this subject. I can help your kids with it, And I can also teach them some English .I’m fun. Your kids will enjoy my classes for sure.

  I have time in the afternoon from Monday to Saturday. My class is 20 dollars every hour. And it is usually two hours.

  Do you need my help? Call me at xxxx. You can write me  an e-mail , too. My e-mail address is americamary@gmail.com.

  Best wishes!                                                             Lili

  (    )56.Lili is a(n)_________tutor.

  A. math             B. English      C. music      D. Chinese

  (    )57.The underlined(画线)word means(意思是)____in Chinese.

  A. 喜欢            B.怀念         C. 评价       D. 选择

  (    )58.  Lili is free on ________.

  A. Monday morning  B. Saturday afternoon

  C. Friday evening    D. Sunday morning

  (    )59. Lili can get ________dollars every class.

  A. 20               B. 30          C., 40         D. 50

  (    ) 60.  Which of the following is right?

  A. Lili is from China

  B. Lili can help the kids with their English

  C. Lili’s phone number is 3326767

  D. Lili is a teacher of Beijing University.

  B).  阅读短文后回答问题. (每小题2分,共10分)

  Passage4

  liming looks out(在外)of the window(窗户), she wants to go out but she needs help. Her father is busy and can’t help her.

  “ We know it’s not easy for you to get used to(习惯于)a wheelchair(轮椅)and going to school is difficult,” says her father. “I think you need a special(特殊的)friend to help you. Would you like to have a dog to help you?”

  “How can a dog help me?” asks liming. “A dog can help you open(打开)and pick(捡起)things up. It can also help pull (拉)your wheelchair. You can go to school with it every day. ”says liming’s father.

  So now , liming goes to school with the dog, Tony, and plays with it after school every day. She loves the dog very much.

  61.Is liming’s father busy or free?

  ___________________________________________.

  62.What does liming need to help her?

  ___________________________________________.

  63.What can the dog do for liming?

  ___________________________________________.

  64.What’s the dog’s name?

  ____________________________________________.

  65. Does liming go to school with the dog now?

  _____________________________________________.

  得分 评卷人

  V.完成句子。(共15分)

  A.把下列句子翻译成英语(局部翻译每个1分,整句翻译每个2分,共11分)

  66.你的'裤子在哪?  ________________________________your trousers?

  67.周六我们不上学。

  We don’t go to school ______________________________________.

  68.我们卖的所有服装价格都很优惠。

  We sell all our clothes ______________________________________.

  69.如果你不认识这个单词,你可以向老师寻求帮助.

  If you don’t know the word, you can __________________________.

  70.他的朋友经常在数学方面帮助他。

  His friend often____________________________________ his math.

  71.英语对我们来说很简单.________________________________________________.

  72.他喜欢和人们一起玩游戏吗?___________________________________________?

  73.你晚餐经常吃什么?___________________________________________________?

  B. 把下面的句子译成汉语.(每句2分,共4分)

  74. I have an art lesson for two hours every afternoon.

  _____________________________________________________________________.

  75. We have a book sale in the school library.

  _____________________________________________________________________.

  得分 评卷人

  VI.句型转换(每题2分,共10分)

  76. It’s an English dictionary.(改为否定句)

  It ______________   _______________English dictionary.

  77.Thank you for helping me.(同义句转换)

  Thank you for ______________  _______________.

  78. His favorite day is Friday. ( 就划线部分提问)

  __________________________________________________?

  79.That sounds interesting.(改为一般疑问句)

  __________________________________________________?

  80. need,    for ,   a,  I ,  blue,   skirt,   school (连词成句)

  ______________________________________________________.

  得分 评卷人

  VII.书面表达(20分)

  A) 假如你叫John,你在老师的座子底下捡到一支黑色钢笔,请写一则招领启事。你的电话是336-4455.   (5分)

  Found

  _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________B) 假设你是Kate Brown, 你刚刚结交了一位新的笔友John. 请你写信告诉他你个人情况和你在校情况。(15分)

  要求:1.词数50词左右

  2.叙事清楚,语句通顺,语意连贯。

  3.文中不得出现真实的人名和校名。

  Dear John,

  _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Yours,

  Kate

  答案

  I.1-5 BCBBC  6-10. DCCAA  11-15. BBBCB  16-20. BCAEG

  21. Can I help you?

  22. What color do you / does he need/ want /like?

  23. How much is it?  24. I’ll take it.  25. You’re welcome.

  26-30. CCBBD    31-35. CBDAA

  36.make  37. years  38. musician  39. students  40. her.

  41. with  42. well   43. English   44. also.     45. thinks

  46-50. ACBCA  51-55.ABBBC   56-60. CABCB

  61. He is busy.   62. A special friend/A dog

  63. It can open and pick things up , it can also help pull her wheelchair.

  64. It’s Tony /Tony  65. Yes, she does. 66. Where’re  67. on Saturday   68. at very good prices. 69. ask the/your teacher for help

  70. helps him with  71. English is very easy for us.

  72. Does he like playing games with people?

  73. What do you like( to eat) for dinner?

  74. 我每天下午上两个小时的美术课。

  75. 我们在学校图书馆进行售书活动。

  76. isn’t an  77. your help  78. What’s his favorite day?

  79. Does that sound interesting?

  80. I need a blue skirt for school.

  作文:略

【七年级英语期末考试试卷试题】相关文章:

1.七年级英语下期末复习试题

2.七年级英语趣味试题

3.七年级英语的试题

4.七年级英语上学期期末测试题及答案

5.数学考试试卷试题

6.七年级英语上学期期末复习测试题及答案

7.电路期末试题及答案

8.语文期末试题